Igényeljen babaváró hitelt szakértőink segítségével!

Segítség nyújtunk a feltételek áttekintésében, a bankválasztásban, és az ügyintézésben

Babaváró hitel

Babaváró hitelt szeretne igényelni? Nem mindegy melyik bankot választja!


A Babaváró program az állam által támogatott konstrukció, amelynek célja, hogy segítse a fiatal párokat a lakásvásárlásban, illetve a családalapításban. Az igényléshez azonban nem csak az állam által meghatározott feltételeket kell teljesíteni, hanem a bankok hitelbírálatán is át kell esni. Ez bonyolítja a helyzetet, mivel az egyes bankok hitelbírálati gyakorlata eltérő lehet. Előfordulhat, hogy egy olyan házaspár, akik teljesítik az elvárásokat, az egyik banknál hitelképesek, míg a másiknál nem. Emellett az is lehet, hogy az egyik banknál nagyobb hitelösszeget tudnak igényelni, míg a másiknál kevesebbet. Ezért fontos, hogy a hitel igénylése előtt alaposan tájékozódjunk, és több bank ajánlatát is figyelembe vegyük, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbb lehetőséget. Szakártő kollégáink örömmel állnak rendelkezésre az ajánlatok közötti eligazodásban.

Érdemes figyelembe venni, hogy a hitelkalkulátorok csupán a havi törlesztő részlet összegét adja meg, míg hitelszakértőnk figyelembe veszi az ügyfelek egyéni lehetőségeit és igényeit is, és meghatározza, hogy hol és milyen feltételekkel, valamint milyen egyedi kedvezményekkel lehet hitelt igényelnie. Emellett teljes körű ügyintézést biztosítunk, amely magában foglalja a hiteltermék kiválasztását, a kérelem benyújtását és a pénz folyósítását is.

Banki és biztosítási partnereink

Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben visszahívást kér tőlünk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt telefonon, vagy e-mailben, és pontosítják, hogy milyen ügyben tudunk rendelkezésére állni. Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy felhívjon minket telefonszámunkon, vagy emailt küldjön nekünk az info@benks.hu e-mail címünkre. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük.

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat