Találja meg az igényeinek és költéseinek megfelelő bankszámlát szakértőink segítségével, és spóroljon akár tízezreket!

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Bankszámlák

Még mindig túl kevesen tudják, milyen sok pénzt spórolhatnak meg, ha megfelelő bankszámlákkal bankolnak.


Összegyűjtöttük, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie a megfelelő bankszámla kiválasztásánál.

Bankszámlaválasztás szempontjai:

  1. Díjak és költségek: A különböző bankok eltérő díjakat és költségeket számíthatnak fel a bankszámlák használatáért. Például havi számlavezetési díjak, tranzakciós költségek, készpénzfelvételi díjak stb. Érdemes alaposan áttekinteni a bankok ajánlatait, hogy megtalálja a legkedvezőbb díjstruktúrával rendelkező számlát.
  2. Kamatok és hozamok: Ha hosszú távon tervez pénzt tartani a bankszámlán, akkor a kamatok és hozamok szintén fontosak lehetnek. Néhány bank magasabb kamatot kínálhat a megtakarításokra mint mások, így érdemes összehasonlítani a kamatokat.
  3. Funkciók és szolgáltatások: A különböző bankszámlák eltérő funkciókat és szolgáltatásokat kínálnak. Például vannak olyan számlák, amelyekhez ingyenes bankkártya, internetbanki hozzáférés, mobilalkalmazás vagy hitelkártya is tartozik. Ha ezek a funkciók fontosak önnek, érdemes olyan bankszámlát választania, amely megfelelő szolgáltatásokat nyújt.
  4. Hálózat és elérhetőség: A bankok általában kiterjedt hálózattal rendelkeznek, de előfordulhat, hogy nem mindenhol érhetőek el. Ha gyakran utazik vagy olyan területen él, ahol nincs közvetlenül elérhető bankfiók, akkor fontolóra veheti az online bankolást vagy olyan bankot, amelynek széles körű ATM-hálózata van.
  5. Megbízhatóság és ügyfélszolgálat: A bank megbízhatósága és ügyfélszolgálata létfontosságú tényezők. Olyan bankot érdemes választani, amely stabilitást és bizalmat sugall, valamint jó ügyfélszolgálatot nyújt, hogy segítséget kaphasson, ha problémája merülne fel.

Banki és biztosítási partnereink

Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben visszahívást kér tőlünk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt telefonon, vagy e-mailben, és pontosítják, hogy milyen ügyben tudunk rendelkezésére állni. Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy felhívjon minket telefonszámunkon, vagy emailt küldjön nekünk az info@benks.hu e-mail címünkre. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük.

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat