A Benks a biztosítások szakértőjeként teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, a kalkulációtól a biztosítás megkötéséig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Biztosítások

 Ha biztosítást köt, akkor a biztosító vállalja, hogy a szerződésben megjelölt káresemények bekövetkezésekor egy előre meghatározott összeget fizet önnek. Felmerül a kérdés: mit lehet és mit érdemes biztosítani.

Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabbakat:

Az egészségbiztosítás az egyik legfontosabb eszköz egészségünk védelmében, és mára elengedhetetlennek mondható, mivel a magán egészségügyi ellátó rendszer egyre költségesebbé válik. Az elmúlt években gyűjtött tapasztalataink alapján az egészségbiztosítás egyre népszerűbb. Mondhatni a legjobb megoldás az esetleges egészségkárosodással, gyógyulással kapcsolatos költségek enyhítésében. Az egészségbiztosítás segítségével hozzáférést nyerhet magán egészségügyi ellátáshoz is.

Az életbiztosítás valójában a szeretteink védelmét szolgálja. Ez a biztosítási forma pénzügyi segítséget nyújt a családtagoknak vagy hozzátartozóknak a váratlan események, például halál vagy tartós rokkantság esetén. Az életbiztosítás által megteremtheti a biztonságosabb jövőt és anyagi stabilitást a szerettei számára.

Az otthonbiztosítás elengedhetetlen az otthonunk védelmében. Hitelfelvétel esetén a hitelező "kötelezi" is az adóst, hogy biztosítsa is a fedezetül szolgáló ingatlant Ez a biztosítási forma károk elleni védelmet nyújt, beleértve a tűz, betörés, vízkár vagy természeti katasztrófák okozta károkat. Az otthonbiztosítás gondoskodik arról, hogy otthonunk biztonságban legyen, és segít az anyagi terhek enyhítésében, ha váratlan esemény történik.

A vállalkozásoknak üzleti biztosításra van szükségük a kockázatok csökkentésére. Az üzleti biztosítások védelmet nyújtanak a vagyonra, felelősségre és egyéb kockázatokra vonatkozóan.

Banki és biztosítási partnereink

Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben visszahívást kér tőlünk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt telefonon, vagy e-mailben, és pontosítják, hogy milyen ügyben tudunk rendelkezésére állni. Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy felhívjon minket telefonszámunkon, vagy emailt küldjön nekünk az info@benks.hu e-mail címünkre. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük.

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat