Találja meg a legkedvezőbb lakáshiteleket a Benks hitelkalkulátorával!

Kérje hitelszakértőink segítségét az ügyintézésben, válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Lakáshitelek

 A lakáshitel lehet élete egyik legjobb döntése is, ha megfelelő körültekintéssel választja ki hitelét. A megfelelő konstrukció kiválasztása nagyon összetett feladat, ezért érdemes igénybe vennie hozzáértők  segítségét.

Miért érdemes a Benks hitelszakértőinek segítségét kérnie hitele ügyintézéséhez?

  • Kedvezőbb THM érték mellett vehet fel kölcsönt
  • Több ezer forinttal kisebb lehet a törlesztőrészlete
  • Összességében több millió forintot spórolhat
  • Teljes körű ügyintézést vállalunk
  • Banki kapcsolatainknak köszönhetően gyors, “zöldfolyosós” ügyintézési folyamatot biztosítunk ügyfeleinknek

Önnek nem szükséges 5-10 bankba bemennie, hogy megtudja, hol kaphatja az elérhető legkedvezőbb hitelt. Munkatársaink napi rendszerességgel, figyelemmel kísérik a különböző bankok hitelajánlatait, így naprakészen tudjuk hol a legalacsonyabbak a kamatok és hol a leggyorsabb az ügyintézés.

Érdemes figyelembe vennie, hogy a hitelkalkulátorok csupán a havi törlesztő részlet összegét adja meg, míg hitelszakértőnk figyelembe veszi az ügyfelek egyéni lehetőségeit és igényeit is, és pontosan elmondja Önnek, hogy hol és milyen feltételekkel, valamint milyen egyedi kedvezményekkel lehet hitelt igényelnie. Emellett teljes körű ügyintézést biztosítunk, amely magában foglalja a hiteltermék kiválasztását, a kérelem benyújtását és a pénz folyósítását is.

Banki és biztosítási partnereink

Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben visszahívást kér tőlünk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt telefonon, vagy e-mailben, és pontosítják, hogy milyen ügyben tudunk rendelkezésére állni. Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy felhívjon minket telefonszámunkon, vagy emailt küldjön nekünk az info@benks.hu e-mail címünkre. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük.

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat