Modern és jólműködő vállalkozás fejlesztéséhez válassza a Benks Consultingot!


Fejlesztési céljainkat gyorsabban, és költséghatékonyabban érhetjük el egy olyan objektív, és tárgyilagos külső szemlélő segítségével, aki nem rendelkezik érzelmi kötődéssel a probléma, vagy feladat megoldásával szemben.


A Benks Kft. tanácsadási projektjei és tréningjei olyan befektetésnek tekinthetők, amelyek rövidtávon megtérülnek, mivel ügyfeleink azonnal alkalmazható, egyszerű módszereket kapnak, amelyek valós eredményekhez vezetnek.

Ha Ön egy fejlődő vállalkozás vezetője vagy tulajdonosa, és olyan hatékony és eredményorientált tanácsadásra van szüksége, amely elősegíti a vállalkozása sikerességét, akkor jó helyen jár. A Benks Kft tanácsadással foglalkozik, és segíti a vállalkozások munkáját azáltal, hogy stratégiai iránymutatást, üzleti tanácsokat és testreszabott megoldásokat nyújt.

Miért minket válasszon?
 1. Tapasztalt tanácsadók: Csapatunk tapasztalt és képzett tanácsadókból áll, akik rendelkeznek azzal a szaktudással és tapasztalattal, amelyekre a vállalkozásoknak szükségük van. Megértjük a kihívásokat, melyekkel minden vállalkozásnak szembe kell néznie, és olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amelyek az Ön vállalkozására szabottak.
 2.  Stratégiai tervezés: Segítünk Önnek meghatározni és kidolgozni a vállalkozásához legmegfelelőbb stratégiákat. Széles körű iparági ismereteink és piaci kutatásaink révén segítünk azonosítani az új lehetőségeket és optimalizálni az üzleti folyamatokat.
 3.  Testreszabott megoldások: Minden vállalkozás egyedi, és mi ennek megfelelően specifikus megoldásokat kínálunk. Nem hozunk sablonokat, hanem a vállalkozása egyedi szükségleteire fókuszálunk, hogy a lehető legnagyobb hatást érhessük el.
 4. Hosszú távú partnerség: Célunk, hogy hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerséget építsünk ki Önnel. További támogatást nyújtunk a vállalkozása növekedésének követésében és az új kihívások kezelésében.
Tanácsadás gyakorlati szakértelemmel
A tanácsadó cégek között kevés olyan van, amelynek munkatársai nem csupán elméleti szakértők, hanem saját maguk is a nélkülözhetetlen tulajdonosi mentalitással és elkötelezettséggel rendelkeznek. Az évek során mi magunk is gyakorlatban alkalmaztuk azt, amit tanácsolunk ügyfeleinknek, és komoly referenciákkal rendelkezünk. A Benks Kft. eddigi sikerei ügyfeleink visszajelzései alapján bizonyítják ezt a tényt.
Legjobb gyakorlatok
A tanácsadás sikerének alapját a friss szemlélet, a kreativitás és a külső megfigyelő előnye képezi. Azonban elengedhetetlen a jelentős tapasztalat, amelyet a különböző cégek sikeres és sikertelen gyakorlataiból szerzünk. Projektjeink során ezeket a pozitív és negatív tapasztalatokat használjuk fel annak érdekében, hogy ügyfeleinknek ne kelljen felesleges utakat bejárniuk és olyan zsákutcákba kerülniük, amelyek csak időveszteséggel járnak. Ehelyett a legjobb megoldásokat kínáljuk számos cég számára, amelyeket természetesen ügyfelünk egyedi helyzetére szabunk.
Szolgáltatásaink:
Tanácsadás
 • Dolgozói juttatási rendszerek fejlesztése
 • Értékesítési stratégia optimalizálása
 • Ösztönző rendszerek kialakítása
 • Értékesítési munkatársak kiválasztása
 • Értékesítési mérési rendszer kialakítása
Próbavásárlás
 • Ügynökkezelési hatékonyság mérése és fejlesztése
Tréning
 • Értékesítési képzés
 • Vezetőképzés
 • Csapatépítés
 • Kommunikációs tréning

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben visszahívást kér tőlünk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt telefonon, vagy emailben, és pontosítják Önnel, hogy milyen ügyben tudunk rendelkezésére állni. Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy felhívjon minket telefonszámunkon, vagy emailt küldjön nekünk az info@benks.hu e-mail címünkre. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük.