Tarts velünk és építs jövedelmező karriert, fejlődési lehetőségekben gazdag környezetben

Mit kínál neked a Benks?

- Kiemelkedő jutalékot, melyet cégünk különleges banki és biztosítói kapcsolatai tesznek lehetővé

- Folyamatos képzést az ország legjobb pénzügyi szakembereitől

- Befogadó és barátságos munkakörnyezetet, ahol azon dolgozunk, hogy valóban sikeres lehess

Miket nyújtunk még?

A piacon egyedül állóan részletes belső kalkulátort és ajánlatkészítő rendszert

Küldj ajánlatokat és széles körű tájékoztatást ügyfeleidnek néhány kattintással!

Nálunk az MNB által előírt kötelező összehasonlító ajánlatok elkészítése pár kattintással elvégezhető, így nem kell többé a különböző Excel táblákkal bajlódnod. Professzionális előminősítő és ajánlatadó rendszerünkkel könnyebb és gyorsabb lesz a munkád. Csak néhány kattintás, és máris nyomtathatod a banki ajánlatokat vagy elküldheted őket e-mailben.

Hatékonyságodat folyamatos online és személyes képzések segítségével fokozzuk, hogy minél eredményesebb szakértővé válhass. Bemutatjuk rendszereink használatát, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkádat.

Szakmai támogató munkatársaink rendelkezésedre állnak, segítenek a mindennapi munkavégzés során, és válaszolnak a kérdéseidre.


Egyénileg hirdethető, saját bemutatkozó weboldalt


A benks kiemelt partnereinek saját bemutatkozó aloldalt biztosít weblapján, melyet te is szabadon hirdethetsz, így nem kell százezreket saját weboldal elkészítésére költened.


Piaci előnyt biztosítunk számodra a versenytársaiddal szemben!

A Benks kiemelt partneri megállapodásai révén egyedi kedvezményeket adhatsz ügyfeleidnek

Egyes banki partnereink különleges, egyedi kedvezményeket nyújtanak ügyfeleinknek. Ezeken a kedvezményeken keresztül akár jelentős megtakarítás érhető el, amikor az ügyfeleid a segítségeddel veszik fel a hitelüket. Kalkulátoraink pontosan kiszámolják, hogy mennyivel érdemes inkább hozzád fordulni, mint közvetlenül a bankfiókhoz.

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Amennyiben rendelkezel:

  • érettségivel,
  • MNB vizsgával, vagy azzal egyenrangú iskolai végzettséggel,
  • számlaképes vagy, és
  • büntetlen előéletű, küldj nekünk egy szakmai önéletrajzot, vagy kérj tőlünk visszahívást az űrlapon.

Nincs még MNB vizsgád, de szívesen csatlakoznál hozzánk? Jelentkezz csapatunkba, és mi előfinanszírozzuk neked a képzés költségét.

Banki és biztosítási partnereink

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben visszahívást kér tőlünk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt telefonon, vagy emailben, és pontosítják Önnel, hogy milyen ügyben tudunk rendelkezésére állni. Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy felhívjon minket telefonszámunkon, vagy emailt küldjön nekünk az info@benks.hu e-mail címünkre. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük.