A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Bernáth Kinga

Hitelszakértő

Miért kell a szívünkre hallgatnunk? Azért, mert ahol a szíved lesz, ott lesz a kincsed is.

Bernáth Kinga vagyok, pénzügyi közgazdász végzettségű. 18 éves bankszakmai tapasztalattal rendelkezem, ebből 16 évet bankfiók vezetőként dolgoztam. 

Jelenleg elsődlegesen a kedvenc szakterületemmel, a hitelezéssel foglalkozom, ezen belül lakossági és vállalati hiteltermékekkel egyaránt, valamint biztosítási és megtakarítási termékeket is közvetítek. Ebből adódóan érthető, hogy a legapróbb részletekig átlátom a bankok termékkínálatai közötti különbségeket, melyet Ügyfeleim javára tudok fordítani. Örömmel találom meg az ügyfeleim számára a legoptimálisabb, és anyagilag legkedvezőbb megoldást. 

Szeretem a kihívást jelentő feladatokat, így a bonyolultnak tűnő hitelezési megoldásoktól sem riadok vissza. Ügyfeleimnek segítek a pénzügyeik tervezésében, a hosszú távú megoldások keresésében. Mindenkinek megtalálom a számára legkedvezőbb banki termékeket, amikkel hosszú távon a legjobban jár. Szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hobbim is.

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat