A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Danka Andrea

Hitelszakértő

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik. - /Muhammad Ali/

Pénzügyi szakemberként kezdtem pályafutásomat, de a könyvelés és a száraz kimutatások nem elégítették ki vágyaimat. Nekem a hitelközvetítés hozta meg az áttörést. Amellett, hogy a munka pénzkereseti forrás, számomra fontos a sikerélmény is.

Szívesen foglalkozom emberekkel, szeretem a kihívásokat, jó érzéssel tölt el, hogy tudásommal és a mögöttem álló biztos háttérrel segíteni tudok ügyfeleimnek, és erről pozitív visszajelzéseket kapok.
Lakossági és céges hitelekkel, lakáskasszával, egészségpénztárral kapcsolatos igényekkel és kérdésekkel várom megtisztelő megkeresését, hogy ügyfeleim között üdvözölhessem Önt is!

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat