A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Filep Hajnalka

Hitelszakértő és biztosítás szakértő

A hitelfelvétel életünk egyik legjobb döntése lesz, ha tudatosan megtervezzük és felelősen élünk vele.

Közel 10 éve dolgozom hitelszakértőként. Az első perctől annyira magával ragadott ez a terület, hogy a Corvinusos mesterdiplomámat megszerezve nem volt kérdés számomra, hogy a nagyon szerteágazó pénzügyi világ ezen szegmensében szeretnék dolgozni. Jó döntést hoztam, mert a lelkesedésem azóta is töretlen!

Fontos számomra, hogy mindig felkészült és naprakész legyek, maximális háttértudással és széleskörű tapasztalattal tudjam kiszolgálni mind lakossági-, mind vállalati ügyfeleimet. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy segítsek a személyre szabott finanszírozási stratégia kialakításában úgy, hogy a rövidtávú pénzügyi cél megvalósítása ne veszélyeztesse a hosszútávú anyagi stabilitást.

Gyakori igény, hogy a finanszírozást maximális állami támogatással és minimális (vagy akár semennyi) piaci hitellel oldjuk meg. Ezt a kihívást mindig örömmel fogadom el. Mivel ehhez elengedhetetlen az állandóan változó jogszabályi feltételek naprakész ismerete, ezért ezen a területen folyamatosan képzem magam.

Kiemelten foglalkozom emellett az edukációval a személyes pénzügyek menedzselésével kapcsolatban, legyen szó finanszírozásról, pénzügyi védőháló építéséről, megtakarításokról akár forintban, akár euróban, jövő tervezésről. Ügyfeleimet mindig naprakészen tájékoztatom az őket érintő (akár jogszabályi, akár banki) változásokról és lehetőségekről. Ennek kiszélesítésére hoztam létre a Youtube csatornámat (Hitelszaki) és a szakmai blogomat (hitelszaki.hu/blog). Mivel ezekkel a tartalmakkal kapcsolatban nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, így hamarosan bővítem a csatornáim körét TikTok és Instagram megjelenéssel.

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat