A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Kovácsné Écsi Katalin

Hitelszakértő és biztosítás szakértő

Alapvetően kétféle tanulás létezik. Megtanulunk cselekedni és megtanulunk elkerülni dolgokat - Feldmár András

2000-ben kezdtem dolgozni pénzügyi területen, a bankszektor világában. 2010 óta vagyok a Benks Kft-nél, ahol az ügyfeleimet segítem pénzügyi tanácsadóként, illetve biztosítási szakértőként.

A munkámat hivatásnak tekintem, mely az emberek egyedi élethelyzetéről szól. Segítek a tudatos pénzügyi tervezésben, a legjobb hitel lehetőségek megtalálásában azért,hogy az ügyfeleim céljai megvalósuljanak és az álmaik valósággá váljanak. Hiszem, hogy a pénzügyi jövőnk tervezhető, és a saját sorsunk kovácsai mi magunk vagyunk. Küldetésem, hogy bemutassam, megismertessem azokat a pénzügyi és biztosítási lehetőségeket, melyek lehetővé teszik, hogy ügyfeleim elérjék pénzügyi céljaikat, magukat és családjukat a jelenben és a jövőben is biztonságban tudják. Szakmai területeim, mellyel hosszú partnerséget ajánlok: lakáscélú hitelek, megtakarítások; személyi kölcsön lehetőségek; kis és középvállalkozások finanszírozási lehetőségek, számlacsomagok; nyugdíj megtakarítások, valamint életbiztosítások, melyek a védelmet és a biztonságot nyújtják ügyfeleim és családjaik részére

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat