A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Kurucz András

Hálózati igazgató,hitel és biztosítás szakértő

Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.

22 éve dolgom pénzügyi területen. A legtöbb tudást és tapasztalatot a Citibankban szereztem meg. 6 évig, pályakezdőként dolgoztam az egyik leginnovatívabb pénzintézetnél, ahol senkit nem érdekelt, honnan jöttél, csak az, hogy hova tartasz, mennyit tudsz fejlődni és az ügyfelek igényeit maximálisan ki tudod-e elégíteni. Hiteltanácsadó, sales center vezető, majd területi vezetőként végig jártam a lépcsőfokokat, minden lehetséges képzésen részt vettem. Tanácsadóként megtanultam úgy csapatban dolgozni, hogy közben egyéni céljaim is voltak, majd vezetőként tovább fejlődhettem. Itt tanultam meg a szinergiákat, azt, hogy ha adsz is valamit egy közösségnek, csapatnak, akkor azt sokszorosan kapod vissza. Megtanultam vezetőként, hogy olyan lesz a csapatom, ahogy én dolgozom és csak annyit kérhetek, amit én is meg tudok csinálni. 16 évvel ezelőtt tettem egy hatalmas ugrást az ismeretlenbe és elindultunk a Benkssel, hogy minél több embernek segítsünk eligazodni a pénzügyek kusza világában. Azóta minden nap azért dolgozom, hogy az összes ügyfelünk, a számára legjobb pénzügyi megoldást kapja minden téren.

Pénzügyi szakértőként az a célkitűzésem, hogy abban a másfél órában, amíg beszélgetünk, megértsem az adott élethelyzetet, majd a lehető legnagyobb hatást gyakoroljam ügyfeleimre, amivel pénzügyeiket tudatosabbá tehetem.

Hálózati igazgatóként pedig az ország legmagasabb szakmai színvonalú csapatát szeretném a „magaménak tudni”. Inkább legyünk kevesebben, de tudjam azt, hogy minden kollégám tudásáért a tűzbe tehetem a kezem.

Benkses karrierem elején „csak" az volt a személyes motivációm, hogy etikus munkával, minden ügyfelemnek a megfelelő termék kiválasztásával sok pénzt keressek, ugyanakkor 16 év alatt ez már átalakult egy edukációs elvárássá is. Mind az ügyfeleim, mind a hálózatom felé elvárásként fogalmaztam meg magamnak, hogy pénzügyi edukációt végezzek. Azt igyekszem megmutatni, hogy egységnyi pénzt, hogyan érdemes a legjobban elkölteni, legyen az hitel, biztosítás, megtakarítás vagy ezeknek kombinációja.

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat