A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Pauks Felícia

Vezető hitelszakértő és biztosítás szakértő

A BENKS Kft. a bankvilág idegenvezetője - 15 éve dolgozunk azon, hogy az ügyfeleket képviselve összehangoljuk a bankokat és az ügyfeleinket. Nálunk az ügyfél az első.

Kereskedelmi, pénzügyi és marketing végzettséggel 11. éve foglalkozom hitelezéssel és átfogó pénzügyi tanácsadással a Benks Kft. egyik vezetőjeként. 

Munkám során közel 2 000 ügyfélnek tudtam megkönnyíteni a hitelfelvételt. Hiszek abban, hogy bank- és biztosítófüggetlen szakértőként kiszámíthatóvá tudom tenni a hitelfelvételt, miközben komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtok hitelezéssel, biztosításokkal és megtakarítási lehetőségekkel kapcsolatban. Mindezt úgy, hogy a középpontban az ügyfelem áll. 

A családom szerető támogatása mellett, inspiráló környezetben, megbízható, barátságos kollégákkal és profi céges háttérrel dolgozva könnyebb minőséget adni az ügyfeleimnek. Szeretettel várom a ljelentkezését és együtt gondolkozva megtalálom a legkedvezőbb megoldást az Ön számára.

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat