A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Raisz Mendy

Hitelszakértő

Aki a célt ismeri, az tud dönteni, aki döntött, nyugalmat talál, aki megtalálta a nyugalmát, bizonyosságban él. Aki bizonyosságban él, az birtokolja önmagát, aki birtokolja önmagát, az jobbá teheti életét. /Konfuciusz/

Tapasztalataimat és korábbi pénzügyi tanulmányaimat immáron 12 éve hasznosítom hitelszakértőként. Hogy mi motivált és miért választottam ezt hivatásomnak? Saját bőrömön tapasztaltam a hitelfelvétel buktatóit, bürokratikus folyamatait, és alternatív megoldást kerestem, hogy lehet eligazodni a Bankvilág útvesztőiben. Azóta van ide útlevelem, és szívesen elkalauzolom Önt és családját is idegenvezetőként. Független hitelszakértőként nem a bankok szekerét tolom, hanem ügyfeleim igényeit komplexen vizsgálom, és segítek kiválasztani a Magyarországon elérhető bankok kínálatából az Önnek leginkább megfelelőt.

Hogy teljeskörű pénzügyi szakértői tevékenységet végezzek, a hitelezés fontos velejárójával, életbiztosításokkal és megtakarításokkal kapcsolatban is szakmailag megalapozott szakértői segítséget nyújtok.

Célom, hogy Önnek valóban csak a lakás kiválasztásával kelljen foglalkoznia, hitele miatt ne kelljen aggódnia!

Raisz Mendy – bankfüggetlen hitelezési szakértő és biztosítási tanácsadó, Benks Prémium Partner

Telefon +36 30 99 12 755E-mail: mendy.raisz@benkspartner.hu

Főként ajánlásra dolgozom, de Ingatlan- és Ügyvédi irodák ügyfeleinek tanácsadását, ügyintézését végzem, eredményesen. A mai világban az ingatlan vásárlás, építkezés elképzelhetetlen pénzügyi szakértői háttér nélkül.

A bankfiókban dolgozó ügyintézők csak a saját termékeiket ismertetik, konkurenciaelemzés nélkül. A teljes körű és minőségi kiszolgálás, a hitelfelvevők érdekeinek maximális képviselése csak akkor valósítható meg, ha a tanácsadó az ügyfél érdekében jár el. Önnek olyan független szakértőre van szüksége, aki az ügylet egyedi helyzete alapján a teljes piac kínálatából keresi meg a legjobb megoldást a hiteltermék, a banki márkanév érdekei nélkül. Ha azt szeretnénk elérni, hogy ügyfeleink biztonságosan, komfortosan érezzék magukat a hitelfelvétel alatt, a teljes folyamatot végig kell kísérnünk. Ezért nyújtunk részükre teljeskörű szolgáltatást az igényfelméréstől a folyósításig, ráadásul a tanácsadás és az ügyintézés nálunk végig teljesen díjmentes, nincsenek rejtett költségek! A munkadíjat minden esetben az adott Pénzintézet fizeti.

Az együttműködő bankoknál kiemelt partner vagyok, így lehetőségem van egyedi kamatkedvezményt és adott esetben egyedi elbírálást kérni ügyfeleimnek. Ezeket a kedvezményeket és lehetőségeket az ügyfelek közvetlenül a banktól nem, csak rajtam keresztül tudják igénybe venni.

MIELŐTT KERESNI KEZDENÉ ÚJ OTTHONÁT, JAVASLOM, minősítse hitelképességét, így pontosan fogja tudni, milyen értékű ingatlanokat érdemes megtekintenie.

Szakértelemmel, zöldfolyosós és díjmentes ügyintézéssel állok rendelkezésre az alábbiak esetén: Támogatott és piaci lakáshitelek, szabadfelhasználású jelzáloghitel, hitelkiváltás, személyi kölcsön, CSOK, Babaváró hitel, Lakástakarékpénztári (LTP) lehetőségek, számlavezetés Életbiztosítás, Nyugdíjcélú megtakarítás, vagyongyarapító megtakarítás (HUF, EUR és USD), gyermek jövője megtakarítás

Nem csak magánszemélyek, hanem cégek, vállalatok részére is!

Hitel- és biztosítási igényével keressen bizalommal, örömmel segítek:

Raisz Mendy, az Ön hiteles hitelszakértője

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat