A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Solymosi Gábor János

Vezető hitelszakértő

Minél fontosabb szempont valakinek a hitel összköltsége, annál biztosabb, hogy én vagyok számára az ideális hitelszakértő.

A biztosan elérhető és a biztosan kellő határidőn belül elérhető hitelajánlatokról metszünk le minden egyéb pénzügyi terméket és szolgáltatást! Nem kötelező a hitelt ugyanannál a banknál felvenni, mint ahol az egyéb pénzügyeinket intézzük. Azon „kapcsolódó szolgáltatások” költségeit pedig amik annyira hozzánőttek a hitelhez, hogy nem tudjuk leoperálni (jellemzően a bankszámla), számítsuk be a hitel összköltségébe!

Ne tegyünk semmi olyan vállalást a hitelhez kapcsolódóan, amit a hitel teljes futamideje alatt nem biztos, hogy teljesíteni tudunk majd!

Ha ezzel megvagyunk, azt látjuk, hogy minden bank ugyanazt a szolgáltatást nyújtja. A 10 millió Ft hitel pontosan ugyanolyan, ha a kék, a zöld, vagy a piros bank folyósítja. Az egyetlen különbség abban van, hogy ez a szolgáltatás mennyibe kerül.

Minél fontosabb szempont valakinek a hitel összköltsége, annál biztosabb, hogy én vagyok számára az ideális hitelszakértő.

Akinek más szempontjaik (is) vannak a bankválasztásnál, ők is bátran keressenek. Nem kényszerítem senkire a fenti rögeszmémet. 😊

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat