A Benks teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek a pénzügyi döntésekben, a termékválasztástól a szerződéskötésig

Válassza díjmentes szolgáltatásunkat!

Szeverényi Gabriella

Hitelszakértő

A hiteles Hiteles

Közgazdászként 14 éve foglalkozom lakossági és vállalati hitelezéssel, valamint az ezekhez kapcsolódó állami támogatásokkal, Széchenyi Hitel programmal, illetve biztosításokkal. Célom, hogy ügyfeleimnek mindig a legkedvezőbb és legbiztonságosabb megoldást találjam meg és megkönnyítsem számukra a hitelfelvételi folyamatot. Így ők könnyebben bele mernek vágni álmaik megvalósításába, álomházuk felépítésébe vagy egy új vállalkozás elindításába.

Mivel az összes hazai nagybankkal szerződésben állunk, így pontos rálátásom van az aktuális piacra, és tényleg a legjobb megoldást tudom letenni az ügyfeleim elé. A jó kamat mellett számomra ugyanilyen fontos az ügyfeleim gondos előminősítése a hitelfelvétel előtt, hiszen sokszor milliókat kockáztatnak pl. egy ingatlan vásárlásakor, ezért nagyon fontos a megfelelő és biztos előkészítése a hitelüknek. Ez nagyfokú odafigyelést, szakmai felkészültséget és egyfajta bizalmi légkör kialakítását igényli, ezeket tartom a legfőbb erősségeimnek!

A mennyiség sosem mehet a minőség rovására, ezért én személyes kiszolgálást és teljeskörű ügyintézést vállalok, a hiteligényléstől a szükséges biztosításokon át, egész a folyósításig. Minden szolgáltatásunk teljesen díjmentes, így keressen bátran és bizalommal!

Amikkel fordulhat hozzám bizalommal:

Banki és biztosítási partnereink

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!

Gyors

Időt és energiát takarítunk meg Önnek

Díjmentes

Szolgáltatásaink ügyfeleink számára díjmentesek

Stresszmentes

Felejtse el a stresszt, mi gondoskodunk mindenről

Professzionális

Tapasztalt szakértőinkre mindig számíthat