Több mint 10 éve töretlen és sikeres együttműködésben az ország legnagyobb kiskereskedelmi hálózatával


A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése

A Tesco és a Benks Kft együttműködése eredményeként a vásárlók és látogatok különböző rendkívül kedvező pénzügyi és biztosítási termékeket vehetnek igénybe. Az áruházakban található ügyfélpontokon várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket, legyen szó vásárló kártyáról, folyószámla nyitásról, vagy akár baleset biztosításról.

Sikeres együttműködésünk a TESCO-GLOBAL Zrt-vel 2009 óta tart, az együttműködés keretei közt az alábbi szolgáltatásokat és termékeket kínáljuk:

  • Tesco Vásárlókártya (MasterCard dombornyomott hitelkártya)
  • Takarékos Folyószámla
  • Tesco Biztosítások (Baleset-, Lakás- és Autóbiztosítás)
  • Tesco Személyi Kölcsön

Látogasson el  a hiperbiztositas.hu weboldalra, és tekintse meg praktikus biztosítási megoldásainkat.


A TPP természetesen követi a Tesco áruházlánc alapelveit, amelyek szerint a szolgáltatások a piac legjobb áraival kell versenyképesek legyenek, egyszerű termékeket kínálnak rejtett költségek nélkül, és figyelembe veszik az ügyfelek kényelmi igényeit.

Angliában már több mint 20 éve kínálnak pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokat a Tesco áruházak. Ezt a sikeres modellt a Közép-kelet Európai áruházláncok is átvették, így a magyarországi Tesco áruházak is.

A hitelre történő tartós fogyasztási cikkek értékesítése sem volt idegen Magyarországon. Azonban a hitelkártya (Tesco Vásárlókártya) és a Tesco Személyi Kölcsön megjelenése újítást hozott, amelyet a gyorsan és egyszerűen megköthető Tesco Biztosítások egészítenek ki.

A TPP által kínált szolgáltatások közé tartozik a Tesco Vásárlókártya (MasterCard dombornyomott hitelkártya), a Takarékos Folyószámla, a Tesco Biztosítások (Baleset-, Lakás- és Autóbiztosítás), a Tesco Személyi Kölcsön, a Tesco Utazás (kedvező áron széles választékban), valamint a Tesco Vásárlói Gondoskodás.

A Benks 2007 óta már több mint 100.000 ügyfelének segített  kiválasztani a megfelelő pénzügyi megoldásokat. Bízza pénzügyeit szakértőinkre!